top of page

QUI SOM

 

Uníversal va nèixer a l'any 2000 en l'organització d'esdeveniments i programes formatius. Dos anys després s'inicia en la gestió de llars d'infants i activitats complementàries per a centres educatius. Amb la incorporació de nous perfils professionals a l'equip i atenent la demanda del nostres clients, l'empresa amplia els seus serveis amb la gestió d'equipaments, entre d'altres,  casals, deixalleries, poliesportius, centres de dia i centres cívics, així com serveis auxiliars i operatius, de consergeria, control d'accessos, neteja, manteniment i d'atenció a la dependència. 

A Uníversal som persones conscients de treballar per a persones,  compromeses  amb la nostra tasca i amb el  resultat de la mateixa. A partir d'un prisma de treball en equip i formació contínua, treballem arreu del territori desplaçant-nos a l'ubicació on prestarem el servei per conèixe'l primer i després construir, acompanyar i gestionar un equip de treball que se senti arrelat i implicat amb la seva feina i amb el seu entorn.

Al llarg dels anys hem treballat a diferents municipis i per a diferents empreses, escoles, entitats i  ajuntaments. el departament de Benestar Soscial de la Generalitat de Catalunya,  el Patronat  d'Educació de Barcelona, el Consorci d'Educació de Barcelona, l'Ajuntament de les Cabanyes, Ripollet, Vic, Sitges, Esparreguera, Manlleu, Torelló, Olesa de Montserrat, Igualada, Terrassa, el Pont de Vilomara, Puigdàlber,  Sabadell, Badalona, Pistes Zona Manresa i Afesvial entre d'altres.

bottom of page